Logo
Moslimkids.nl

Islamitische posters voor kinderen

Islamitische Posters

Soms kun je alleen al door een poster op te hangen een saaie muur helemaal opvrolijken. De posters van Moslim Kids Entertainment zijn islamitisch geïnspireerd en passen daarom goed in elk moslimhuishouden. Hang bijvoorbeeld een ramadan poster op gedurende de ramadanperiode of creëer een fotowand in de kinderkamer met educatieve foto’s en islamitische posters. Probeer je het niveau van de Arabische taal in je gezinsleven wat hoger te brengen? Hang dan Arabische posters op om dat doel te versterken.

  • check Ondersteunt de vorming van de islamitische identiteit.
  • check Maakt leren een stuk eenvoudiger en aantrekkelijker.
  • check Haal de nodige islamitische kennis in huis met onze educatieve posters.
divider
  • Clock Vandaag besteld, is morgen of overmorgen voorlezen
  • Shipping Gratis verzending vanaf €40,-
  • Secure 100% veilig betalen
  • Iesa coins Spaar 'Iesa coins en geniet van mooie voordelen
divider

islamitische posters

islamitische posters

islamitische posters

islamitische posters

Gebedsposter

Geef je kind één van de meest belangrijke zuilen van de Islam mee.

Leuke ervaringen

Wat ouders van ons vinden

"De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!"

Lees review

De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!

close

"Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!"

Lees review

Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!

close

"De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven."

Lees review

De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven.

close
divider
WORD LID EN ONTVANG TAL VAN VOORDELEN
'Iesa coins
Met de 'Iesa coins, ontvang je kortingen, geniet je van persoonlijke vouchers en nog veel meer! Word lid van Moslim Kids Entertainment om 'Iesa coins te sparen, ontdek en laat je vooral verrassen.
ontdek
divider

Islamitische en Arabische posters voor de kinderkamer

Soms kun je alleen al door een poster op te hangen een saaie muur helemaal opvrolijken. De posters van Moslim Kids Entertainment zijn islamitisch geïnspireerd en passen daarom goed in elk moslimhuishouden. Hang bijvoorbeeld een ramadan poster op gedurende de ramadanperiode of creëer een fotowand in de kinderkamer met educatieve foto’s en islamitische posters. Probeer je het niveau van de Arabische taal in je gezinsleven wat hoger te brengen? Hang dan Arabische posters op om dat doel te versterken. Je kunt deze speciale kinderposters inlijsten in een mooie frame of op de muur bevestigen door middel van washi-tape of kneedgum. De wanddecoratie van Moslim Kids Entertainment is een simpel hulpmiddel om van elk baby- en kinderkamer een nieuw geheel te creëren.

Kinderposters voor educatief gebruik

Haal de nodige islamitische kennis in huis met de educatieve posters van Moslim Kids Entertainment. Deze informatieve kinderposters maken leren een stuk eenvoudiger en aantrekkelijker! Ideaal om thuis op te hangen maar ook zeker voor op school. Door kinderen op een speelse en leuke manier naar een bepaald onderwerp te laten kijken, zullen ze er met een andere blik naar kijken. Denk aan onderwerpen als het gebed, het vasten of als men zich in moeilijke tijden bevindt. Je kunt de inrichting van de kinderkamer goed benutten om belangrijke boodschappen mee te geven. Naast schattige en vrolijke prenten zou je bijvoorbeeld één of twee informatieve posters aan de muur kunnen hangen. Groot kans dat je kind ernaar zal kijken en iets nuttigs zal oppikken!

Gebruik de gebedsposter als reminder voor je kind

We kennen allemaal het bekende spreekwoord: “Eén beeld zegt meer dan duizend woorden”. Posters hebben als voordeel dat je op een eenvoudige manier een krachtige boodschap over kunt brengen. Gebruik dit middel dan ook! Vooral als je kind visueel sterk ingesteld is, is dit een ideale manier om hem of haar nieuwe dingen te leren. Geef bijvoorbeeld de gebedsposter van Moslim Kids Entertainment een mooi plekje in huis waar je kind vaak te vinden is. Dit kan boven de speelgoeddoos in de kinderkamer zijn of hang hem ergens in de buurt van de televisie op. Tevens is het een leuk idee om de poster in een gebedshoekje in huis op te hangen. Het grote formaat van de gebedsposter zorgt er in ieder geval voor dat het een echte eyecatcher is. Ook voor je kind!

Sfeerposter voor tijdens de ramadan

Hoewel kleine kinderen niet aan de ramadan mee hoeven te doen, is het toch wel belangrijk om ze erbij te betrekken. Deze gezegende maand neemt een bepaalde sfeer met zich mee die soms al weken van tevoren in de lucht hangt. Alle moslims die verplicht zijn om mee te vasten bereiden zich voor op de komst van de ramadan. Om kinderen alvast aan het idee te laten wennen kun je ook hen op verschillende manieren voorbereiden. De allerkleinsten kunnen gezellig knutselen en dingetjes creëren die met de ramadan te maken hebben, en de iets oudere kinderen kunnen proberen om een dagdeel of het hele weekend mee te vasten. Het hangt maar net af van de leeftijd. In welk leeftijdsfase je kind ook zit, een ramadan poster zal de ramadansfeer sowieso versterken. De sfeerposter van Moslim Kids Entertainment is niet alleen educatief maar zal ook zeker prachtig in de woonkamer staan!

divider
Leesboeken

Leesboeken

Leesboeken

Werken & Kleuren

Leesboeken

Kaarten & Diploma's

Leesboeken

Posters

Leesboeken

Speelgoed

Leesboeken

Merchandise

divider