Logo
Moslimkids.nl

Islamitische kaarten en diploma's voor kinderen

Kaarten & Diploma’s

Een echte kaart ontvangen maakt mensen blij en is de ultieme verrassing. Laat diegene weten dat je aan hem of haar denkt door een islamitische wenskaart te sturen. Ook kun je je kind motiveren door het te belonen wanneer hij of zij iets heeft gedaan waar jij heel tevreden mee bent. Heeft je kind voor het eerst mee gevast aan de ramadan of heeft hij of zij een nieuwe surah uit het hoofd geleerd? Met onze diploma's kun je het gewenst gedrag van je kind op een leuke en originele manier belonen.

  • check Verblijdt de ontvanger met een mooie boodschap.
  • check Laat weten dat je aan hem of haar denkt door een islamitische wenskaart te sturen.
  • check Stimuleer jouw kind om het positieve gedrag te herhalen.
divider
  • Clock Vandaag besteld, is morgen of overmorgen voorlezen
  • Shipping Gratis verzending vanaf €40,-
  • Secure 100% veilig betalen
  • Iesa coins Spaar 'Iesa coins en geniet van mooie voordelen
divider

islamitische ansichtkaartenislamitische ansichtkaartenwww.mk-entertainment.com

Leuke ervaringen

Wat ouders van ons vinden

"De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!"

Lees review

De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!

close

"Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!"

Lees review

Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!

close

"De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven."

Lees review

De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven.

close
divider
WORD LID EN ONTVANG TAL VAN VOORDELEN
'Iesa coins
Met de 'Iesa coins, ontvang je kortingen, geniet je van persoonlijke vouchers en nog veel meer! Word lid van Moslim Kids Entertainment om 'Iesa coins te sparen, ontdek en laat je vooral verrassen.
ontdek
divider

Islamitische en originele wenskaarten voor allerlei gelegenheden

Een echte kaart ontvangen maakt mensen blij en is de ultieme verrassing. Niet elke verrassing hoeft groot te zijn om iemand net wat extra in het zonnetje te zetten. Laat diegene weten dat je aan hem of haar denkt door een islamitische wenskaart te sturen. Dat kan als bedankje, een hart onder de riem of om iemand beterschap toe te wensen. Maar je kunt ook iemand zomaar een kaartje sturen, omdat je diegene liefhebt en aan diegene denkt. Er zijn talloze redenen en gelegenheden om iemand een islamitische kaart te sturen. Wat dacht je van een ramadan kaart met een mooie smeekbede? Wat de reden ook is, een kaartje door de brievenbus geeft iedereen een goed gevoel!

Heeft een dierbare iets te vieren? Verras diegene met een ansichtkaart!

De kaartencollectie van Moslim Kids Entertainment bestaat uit verschillende islam geïnspireerde (ansicht)kaarten. Is iemand die je kent in verwachting of heeft diegene een kersverse baby gekregen? Kies je favoriete kaart uit de MKE-kaartencollectie en voeg het als extraatje toe aan jouw kraamcadeau om het nog feestelijker te maken! Of je nu iemand een gezegend huwelijk, een fijne ramadan of ‘Id wil wensen; voor elk moment zul je wel een leuke ansichtkaart treffen. Moslim Kids Entertainment helpt je graag op weg om jouw favoriete MoslimKids-kaart regelrecht naar de ontvanger te sturen.

De kracht van positieve beloning

Een goede manier om je kind te motiveren is door het te belonen wanneer hij of zij iets heeft gedaan waar jij heel tevreden mee bent. De mooiste beloning die een kind kan krijgen is de volledige aandacht, waardering en een oprechte smeekbede van zijn ouders. Heeft je kind voor het eerst mee gevast aan de ramadan of heeft hij of zij een nieuwe surah uit het hoofd geleerd? Toon dan je waardering en vertel je kind hoe je trots je bent! Het kan je kind stimuleren om het positieve gedrag te herhalen. Dit helpt vooral bij kinderen tussen de drie en tien jaar omdat ze in deze leeftijdsfase het meest gevoelig zijn voor beloningen. Uiteraard is het beste om je kind te leren om gewenst gedrag te vertonen zonder er een beloning voor terug te verwachten. Dat betekent echter niet dat een traktatie, cadeautje of beloning op z’n tijd kwaad kan. Integendeel zelfs! Daarom heeft Moslim Kids Entertainment diverse diploma’s ontwikkeld die je je kind kunt geven wanneer je het gewenst gedrag van je kind op een leuke en originele manier wil belonen.

Gebedsdiploma’s voor jongens en meisjes

Om gewenst gedrag bij je kind terug te zien is het natuurlijk belangrijk om eerst zelf een voorbeeld voor je kind te zijn. Zou je graag willen dat je zoon of dochter het gebed verricht? Maak er dan een gewoonte van om hem of haar in de buurt te hebben als je gaat bidden. Naarmate kleine kinderen groter worden, merk je al snel dat ze hun papa en mama willen imiteren. Op deze manier kan je kind zien dat ook jij het gebed serieus neemt en is er een grotere kans dat het jouw voorbeeld zal overnemen. Verricht samen als gezin het gebed, en als je ziet dat je kind regelmatig meedoet kun je het vervolgens ervoor belonen. De grootste beloning is bij Allah, maar een gebedsdiploma kan net dat duwtje in de goede richting zijn zodat je kind meer gemotiveerd raakt. De gebedsdiploma’s van Moslim Kids Entertainment zijn apart te bestellen in de webshop en krijg je GRATIS bij aankoop van het boek ‘Leer het gebed met Ibrahiem’!

divider
Leesboeken

Leesboeken

Leesboeken

Werken & Kleuren

Leesboeken

Kaarten & Diploma's

Leesboeken

Posters

Leesboeken

Speelgoed

Leesboeken

Merchandise

divider