Logo
Moslimkids.nl

Islamitisch speelgoed voor kinderen

Islamitisch speelgoed

Kinderen brengen hun tijd graag spelend door en doen dan ook niets liever. Spelend leren is, wat Moslim Kids Entertainment betreft, een ideale leervorm om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en om ze zelf oplossingen te laten bedenken. Als ouder of leerkracht kun je ze uitdagen met islamitisch speelgoed zodat ze spelenderwijs meer over het geloof leren. Op deze manier zijn kinderen meer gemotiveerd om mee te doen en leren ze ongemerkt nieuwe letters, woorden of andere nuttige kennis die hen later kunnen baten.

  • check Ondersteunt de vorming van de islamitische identiteit van het kind.
  • check Spelen met poppen en knuffels vergroot het verantwoordelijkheidsgevoel van het kind.
  • check Stimuleert de ontwikkeling van het kind.
  • check Verbetert de fijne motoriek van het kind.
divider
  • Clock Vandaag besteld, is morgen of overmorgen voorlezen
  • Shipping Gratis verzending vanaf €40,-
  • Secure 100% veilig betalen
  • Iesa coins Spaar 'Iesa coins en geniet van mooie voordelen
divider

www.mk-entertainment.comislamitisch speelgoed

Leuke ervaringen

Wat ouders van ons vinden

"De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!"

Lees review

De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!

close

"Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!"

Lees review

Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!

close

"De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven."

Lees review

De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven.

close
divider
WORD LID EN ONTVANG TAL VAN VOORDELEN
'Iesa coins
Met de 'Iesa coins, ontvang je kortingen, geniet je van persoonlijke vouchers en nog veel meer! Word lid van Moslim Kids Entertainment om 'Iesa coins te sparen, ontdek en laat je vooral verrassen.
ontdek
divider

Islamitische producten voor spelend en bewegend leren

Kinderen brengen hun tijd graag spelend door en doen dan ook niets liever. Spelend leren is, wat Moslim Kids Entertainment betreft, een ideale leervorm om hun nieuwsgierigheid te prikkelen en om ze zelf oplossingen te laten bedenken. Als ouder of leerkracht kun je ze uitdagen met islamitisch speelgoed zodat ze spelenderwijs meer over het geloof leren. Op deze manier zijn kinderen meer gemotiveerd om mee te doen en leren ze ongemerkt nieuwe letters, woorden of andere nuttige kennis die hen later kunnen baten. Denk aan islamitische kaartspellen, letterpuzzels of bordspellen. Ook door het spelen met poppen en knuffels kan het verantwoordelijkheidsgevoel van het kind vergroten.

Redenen waarom puzzelen zinvol is voor peuters, kleuters en kinderen

Wellicht heb je het als ouder al te horen gekregen; puzzelen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Met name bij de allerkleinsten kan het een hulpmiddel zijn om hun fijne motoriek te verbeteren. Ze kunnen dan misschien nog geen moeilijke puzzel aan, maar ook dreumesen en peuters kunnen met grote vormenpuzzels een betere hand-oog coördinatie ontwikkelen. Al die minuscule bewegingen die bij het puzzelen komen kijken, kunnen in de toekomst helpen als je kind andere nieuwe dingen zal aanleren. Zodra het ouder is kun je overstappen naar een legpuzzel met kleinere puzzelstukjes. Dan wordt het een training van de hersenen en leert je kind dat een uitdagende puzzel om geduld vraagt. Het vereist concentratie en focus. Dit zijn allemaal redenen om je kind meer te laten puzzelen.

Maak leren leuk!

Spelenderwijs leren is een onderwijsmethode dat zeer geliefd is binnen het peuter- en kleuteronderwijs. Ook bij oudere kinderen zien we dit steeds vaker terug. Het kan een leuke en effectieve vorm van leren zijn, dus waarom zouden we het alleen voor peuters en kleuters gebruiken? Probeer deze onderwijsmethode ook thuis te gebruiken en creëer ergens in jullie huis een speelleeromgeving. Dit is een overzichtelijke plek waarin je kind zich veilig voelt en waar het mogelijk is dat zijn of haar talenten ontwikkeld en gestimuleerd worden. Je kunt gebruik maken van mooie vormen die kleurrijk zijn en creatieve producten die ervoor kunnen zorgen dat je kind lekker aan de slag kan gaan. Zo is de Arabische letterpuzzel van Moslim Kids Entertainment een kleurrijk en leerzaam product waarbij je kind spelenderwijs het Arabisch alfabet kan leren. Om het extra leuk te maken kun je er gezellig bij zitten en saampjes de taal van de Qur’an oefenen!

Uniek én islamitisch speelgoed voor jongens en meisjes

Als ouder wil je je kind af en toe verwennen met een mooi cadeautje. Zowel jongens als meisjes kunnen niet genoeg krijgen van speelgoed en dat is precies de reden waarom Moslim Kids Entertainment een uniek en islamitisch speelgoedaanbod heeft. Hoe leuk is het om je kind te zien stralen als het een geschenkje krijgt? Als je nog niet weet wat voor item je cadeau wil doen, dan kun je je laten inspireren door de producten op onze website. Maak de ‘Iesa verzameling van je kind compleet met de Limited Edition ‘Iesa puzzel of ga voor het MKE kleurboek! Je kunt dit allemaal vanuit je luie stoel bestellen en deze thuis, of op een andere gewenste plek, laten bezorgen.

divider
Leesboeken

Leesboeken

Leesboeken

Werken & Kleuren

Leesboeken

Kaarten & Diploma's

Leesboeken

Posters

Leesboeken

Speelgoed

Leesboeken

Merchandise

divider