Logo
Moslimkids.nl

Islamitische werk- en kleurboeken voor kinderen

Werken & Kleuren

Als er een product is dat jarenlang favoriet is bij peuters, kleuters en kinderen, dan is dat wel het welbekende kleurboek. Ze kunnen uren achtereen in de weer zijn met kleurpotloden, stiften en verf om al die kleurplaten van mooie kleurtjes te voorzien. Naast dat kleuren de fijne motoriek van het kind kan stimuleren is het gewoonweg een heerlijke activiteit dat rustgevend kan zijn en waar het kind al zijn of haar creativiteit kwijt kan. Ook met ons kan je kind lekker aan de slag gaan met leuke opdrachten. Tekenen, knutselen en leuke spelletjes; je vindt het allemaal terug in het Moslim Kids Ramadan Werkboek!

  • check Je kind spelenderwijs meer leren over de Islām.
  • check Goede balans tussen theorie en praktijk.
  • check Stimuleer de fijne motoriek van je kind.
divider
  • Clock Vandaag besteld, is morgen of overmorgen voorlezen
  • Shipping Gratis verzending vanaf €40,-
  • Secure 100% veilig betalen
  • Iesa coins Spaar 'Iesa coins en geniet van mooie voordelen
divider

www.mk-entertainment.comislamitisch werkboeken

Leuke ervaringen

Wat ouders van ons vinden

"De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!"

Lees review

De puzzels van Moslim Kids zijn een verrijking. Mijn drie jonge dochters spelen er bijna dagelijks mee! Op deze manier kan ik hun helpen bij hun motoriek en leren ze ook ons prachtige geloof kennen! Op een speelse wijze leren ze de Arabische letters kennen. Ik ben super blij dat deze soort producten worden aangeboden door Moslim Kids. Op deze manier kunnen kindjes op een leuke manier groeien en de Islam leren kennen. Een must voor elke moslim gezin!

close

"Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!"

Lees review

Ik ben Juf Ummi, dat staat voor “Juf Mama“, een verwijzing naar mijn rol als moeder die Islamitisch thuisonderwijs geeft aan mijn twee kindjes Adam (6 jaar) en Alyssa (4 jaar). Wij hebben meerdere boeken van Moslim Kids Entertainment die sterk aan te raden zijn als hulpmiddel voor het bijbrengen van de Islam. Dit doet Moslim Kids Entertainment door middel van creatieve illustraties die beeldende verhalen vertellen van Islamitische kindjes die leuke avonturen beleven. Wij zijn fan!

close

"De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven."

Lees review

De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven.

close
divider
WORD LID EN ONTVANG TAL VAN VOORDELEN
'Iesa coins
Met de 'Iesa coins, ontvang je kortingen, geniet je van persoonlijke vouchers en nog veel meer! Word lid van Moslim Kids Entertainment om 'Iesa coins te sparen, ontdek en laat je vooral verrassen.
ontdek
divider

Islamitische kleurboeken voor peuters, kleuters en kinderen

Als er een product is dat jarenlang favoriet is bij peuters, kleuters en kinderen, dan is dat wel het welbekende kleurboek. Ze kunnen uren achtereen in de weer zijn met kleurpotloden, stiften en verf om al die kleurplaten van mooie kleurtjes te voorzien. Naast dat kleuren de fijne motoriek van het kind kan stimuleren is het gewoonweg een heerlijke activiteit dat rustgevend kan zijn en waar het kind al zijn of haar creativiteit kwijt kan. Het geeft rust in het hoofd en het kind is alleen gefocust op het zo mooi mogelijk inkleuren van het kleurboek.

Moslim Kids Entertainment heeft daarom speciaal islamitische kleurenboeken voor kinderen op de markt gebracht. Zet alle inkleurtools maar alvast klaar! Kun je toch niet wachten voordat het kleurboek bij je op de deurmat neerploft? Dan heeft Moslim Kids Entertainment ook een kleurboek dat beschikbaar is gemaakt als ‘online printable’. Deze bestel je in de webshop in een handomdraai die je vervolgens direct in je mailbox als bestand toegestuurd krijgt. Deze islamitische kleurplaten kun je daarna makkelijk thuis uitprinten. Er komen verder geen extra verzendkosten bij kijken en je kind kan meteen aan de slag!

Kleurplezier tijdens de schooluren!

Potloodjes, verf en stiften klaar? Kleuren maar! Met de islamitische kleurboeken van Moslim Kids Entertainment houd je tal van kinderen tijdens de schooluren wel even zoet. Vooral als het weer buiten koud is, kan het soms een uitdaging zijn om de kinderen bezig te houden. Geef ze de opdracht om binnen de lijntjes te kleuren en de kleurplaten tot leven te laten komen. Maak er een gezellig middagje van en laat de kinderen wat opdrachtjes uitvoeren zodat ze allerlei kleuren leren ontdekken en herkennen. Tegenwoordig genieten ook steeds meer oudere kinderen en volwassenen van het inkleuren van kleurplaten. Dit is dan ook een heerlijke en rustgevende bezigheid om sámen van te genieten!

Een ontwikkeling om de fijne motoriek van je kind te stimuleren

Wist je dat kleuren niet alleen leuk is, maar ook een goede manier is om de fijne motoriek van kinderen te stimuleren? Het levert een mooie bijdrage aan de ontwikkeling van een kind. Zo kan een dreumes oefenen door een kleurplaat met een wasco krijtje in te kleuren – of eerder gezegd ‘’in te krassen’’ – en is het voor peuters en kleuters een uitstekende oefening om de kleuren te benoemen en te herkennen. Op deze manier oefenen ze ongemerkt allerlei bewegingen en kan het kind het resultaat zien van zijn of haar eigen acties. Als het kind wat ouder is kan het de echte ‘pengreep’ leren om het potlood op de juiste manier vast te houden. Stimuleer dus vooral de creatieve kant! Je kunt ook samen kliederen met waterverf. Het gaat immers om het proces en niet om het eindresultaat.

Het ideale werkboek voor kinderen gedurende de maand ramadan

Als je op zoek bent naar manieren om je kind het ramadangevoel mee te geven, dan is het Ramadan werkboek van Moslim Kids Entertainment een geweldige uitkomst. Dit boekje bevat boordevol kennis, leerzame quizjes, heerlijke recepten en nog veel meer! Het leert je kind over de meest gezegende maand van het jaar en maakt op een leuke manier kennis met de Waardevolle Nacht, oftewel Laylat-ul-Qadr. De theorie in dit ramadanboekje wordt afgewisseld met leuke opdrachten waardoor je kind lekker aan de slag kan gaan. Tekenen, knutselen en leuke spelletjes; je vindt het allemaal terug in het Moslim Kids Ramadan Werkboek!

divider
Leesboeken

Leesboeken

Leesboeken

Werken & Kleuren

Leesboeken

Kaarten & Diploma's

Leesboeken

Posters

Leesboeken

Speelgoed

Leesboeken

Merchandise

divider