Breng jouw bedrijf onder de aandacht én
draag een steentje bij aan de Islamitische gemeenschap.

Wil jij een specifieke en gedefinieerde doelgroep van moslimkinderen en hun families bereiken? Met ons Moslim Kids Magazine® kan dat! 

islamitische stripboek manga

Hét leukste islamitische kinderblad van Nederland!

Met Moslim Kids Magazine® word je verbonden met een gemotiveerde en doelgerichte doelgroep van moslimkinderen en hun families. Ons magazine bevat indrukwekkende profeetverhalen, persoonlijke inzichten van kinderen, motiverende ahadith van Profeet Mohammed ﷺ en vermakelijke puzzels en anime stories. Adverteren in Moslim Kids Magazine® bied jouw de kans om je merk te laten zien aan een vast publiek gedurende één maand, met speciale uitgaven voor Ramadan en ‘Id. Maak deel uit van een unieke en waardevolle community en bouw een positief en waardevol imago op binnen de moslimgemeenschap door te adverteren in Moslim Kids Magazine®.

islamitische stripboek manga

Bereik duizenden families en moslimkinderen

Dit is voor de ondernemer die...

"De producten van MKE bevatten illustraties op een niveau die ik niet eerder op de islamitische markt ben tegengekomen. Ze weten zich te onderscheiden door hun unieke animé stijl, de illustraties zijn professioneel, van hoogwaardige kwaliteit én brengen de fantasie tot leven."
Review Moslim Kids Entertainment
Mama
Trotse ouder

Mijn naam is Zabiullah Yousufi, vader van twee kinderen en oprichter van Moslim Kids Entertainment. Begin 2016 heeft de komst van iets zeer waardevols mijn wereld doen verrijken: mijn eerste kind genaamd Sara. Nog voordat de geboorte van mijn dochter had plaatsgevonden, raasden er allerlei gedachtes en vragen door mijn hoofd. Er was één vraag die steeds maar bleef terugkomen: ‘Hoe kan ik mijn kind op een leuke en speelse manier de basis van de Islām meegeven?

 

Ik was ervan overtuigd dat we Sara vanaf een jonge leeftijd een islamitische opvoeding wilde geven, omdat ik geloofde – en nog steeds – dat het een perfecte basis is die een kind positief kan vormen. Ik wilde dit echter wel met de juiste hulpmiddelen doen. Ondanks dat Sara nog niet was geboren, begon ik alvast met mijn zoektocht naar islamitische producten in Nederland. Alleen werd ik met de neus op de keiharde feiten gedrukt; die waren er nauwelijks. Op dat moment ontstond het idee voor Moslim Kids Entertainment.

 

In het jaar dat onze dochter door Allah ter wereld kwam, besloot ik om er werk van te maken. Dit om Sara en allerlei moslimkinderen in onze gemeenschap op een kinderlijke manier bewust te maken van het bestaan van onze Schepper en hen op te voeden met een sterke islamitische identiteit en een positief zelfbeeld.

20.187 +
volgers op facebook
9871+
tevreden ouders
4,9/5
gemiddelde beoordeling