sleept je mee in een diepe zelfreflectie en geeft je prachtige adviezen mee vanuit het leven van de Profeet Mohammed ﷺ.

Een confronterend, maar leerrijk opvoedingsboek dat vanuit een pedagogisch en Islamitisch oogpunt naar ouderschap en opvoeding kijkt.

Bestel het boek nu voor maar € 19,99 

(tijdelijk GRATIS verzending!)

2000+ tevreden ouders gingen je voor

Review Hijabsecrets
Video afspelen over Review Hijabsecrets
Bewust islamitisch opvoeden binnenkant Saabiqoo

Hét boek dat niet mag ontbreken in je boekenkast

Met dit boek bouwt elke ouder een positieve relatie met zijn of haar kind.

Het krijgen van een kind is een verrijking en een bijzonder geschenk van Allah ﷻ. Gelijktijdig is het ook een amaanah; iets of iemand dat Allah de Verhevene aan jou heeft toevertrouwd om ervoor te zorgen. Om deze verantwoordelijkheid van ouderschap te kunnen dragen dienen wij wel enige basiskennis te bezitten en bewust te zijn van wat een goede opvoeding betekent.

Gelukkig hoef jij dit niet alleen te doen en biedt dit boek dé handvatten die je nodig hebt voor een positieve Islamitische opvoeding.  De auteur van het boek ‘Bewust Islamitisch opvoeden’ is een erkend klinisch orthopedagoge en is bekend onder het pseudoniem Saabiqoo. Ze koos voluit om in de wereld van pedagogiek te stappen, besloot tevens om zich te verdiepen in gedrags- en gezinswetenschappen, en combineerde dit met haar missie om nuttige kennis en inzichten door te geven. Dit allemaal omwille van Allah ﷻ, en opdat jij en anderen er baat bij zullen hebben.

Wat dit boek bijzonder maakt is dat Saabiqoo haar orthopedagogische kennis verbindt met de Islamitische religie. Er wordt ingezoomd op de beste pedagoog die ooit heeft bestaan; de Profeet Mohammed ﷺ. Het boek bevat dan ook authentieke overleveringen die vermeld staan in Sahih Al-Bukhari, Sahih Muslim, Sunan ibn Majah, Sunan Abi Dawud en en nog meer prachtige werken.

 

Een greep uit de onderwerpen van dit unieke Islamitische opvoedingsboek 

20.187 +
volgers op facebook
2000+
tevreden ouders
4,9/5
gemiddelde beoordeling
"Groot, groot compliment voor dit boek. Dit is geen boek, maar een film die ik met een virtual reality-bril heb beleefd. Het boek heeft me helemaal erin gezogen, Ma Shaa Allah. Echt talent bi tawfiq-illaah (met het succes van Allah) om de pedagogische wetenschap zo te koppelen aan de islaam."
Review Moslim Kids Entertainment
Trotse ouder
Lezer van het boek
"Wat een zalig boek, wat een krachtige reminder. Tijdens het lezen van dit boek kwamen er verschillende emoties los. De schrijfster weet je mee te slepen in een diepe zelfreflectie en geeft je prachtige adviezen mee vanuit het leven van de Profeet. Gegarandeerd dat dit boek iets met je doet!""
Amani Books
Lezer van het boek

Mijn naam is Zabiullah Yousufi, vader van twee kinderen en oprichter van Moslim Kids Entertainment. Begin 2016 heeft de komst van iets zeer waardevols mijn wereld doen verrijken: mijn eerste kind genaamd Sara. Nog voordat de geboorte van mijn dochter had plaatsgevonden, raasden er allerlei gedachtes en vragen door mijn hoofd. Er was één vraag die steeds maar bleef terugkomen: ‘Hoe kan ik mijn kind op een leuke en speelse manier de basis van de Islām meegeven?

 

Ik was ervan overtuigd dat we Sara vanaf een jonge leeftijd een islamitische opvoeding wilde geven, omdat ik geloofde – en nog steeds – dat het een perfecte basis is die een kind positief kan vormen. Ik wilde dit echter wel met de juiste hulpmiddelen doen. Ondanks dat Sara nog niet was geboren, begon ik alvast met mijn zoektocht naar islamitische producten in Nederland. Alleen werd ik met de neus op de keiharde feiten gedrukt; die waren er nauwelijks. Op dat moment ontstond het idee voor Moslim Kids Entertainment.

 

In het jaar dat onze dochter door Allah ter wereld kwam, besloot ik om er werk van te maken. Dit om Sara en allerlei moslimkinderen in onze gemeenschap op een kinderlijke manier bewust te maken van het bestaan van onze Schepper en hen op te voeden met een sterke islamitische identiteit en een positief zelfbeeld.

Bestel het boek nu voor maar € 19,99 

(tijdelijk gratis verzendkosten!)

"Ik blijf dit boek opnieuw en opnieuw lezen. Niet enkel is het een ode aan de boodschapper Allaah (swt), het heeft mij ook zoveel inzichten gegeven. Om een bewuste ouder te kunnen zijn, moet je in eerste instantiebewust zijn over wie je werkelijk bent. Wie ben je, en wie wil je zijn? Want dat is wat jouw kind zal vormen. ""
Review Moslim Kids Entertainment
Asma Bint Husayn
Lezer van het boek